Jom Ikut Cara Saya Buat RM7,000 Sebulan Dengan Hanya Jual Air!

Apa Kata Mereka?

Ini adalah maklum balas mereka yang telah mengikut cara kami dalam melariskan air balang mereka.

Apa Yang Dikongsikan Dalam Panduan Ini?

Pengalaman 10 Tahun!

Ebook ini saya tulis berdasarkan pengalaman saya berniaga air balang sejak tahun 2008. Di dalam ebook ini terdapat banyak ilmu serta tips yang saya kongsikan.. meliputi panduan, strategi, resepi air paling laris, teknik pemasaran, pengurusan serta operasi bisnes air balang di bazar-bazar dan karnival.

Saya pasti, sebaik sahaja anda selesai membaca ebook ini, anda pasti akan teruja dan tidak sabar-sabar untuk berniaga air balang! Anda sudah tidak perlu lagi susah-susah untuk buat “trial & error” seperti mana yang pernah saya lakukan dulu.

Jalan shortcut sudah tersedia untuk anda! Anda boleh ambil pengalaman saya berniaga selama 10 tahun, hanya dalam masa beberapa jam sahaja dengan cara membaca ebook ini.

Bukankah itu cara yang lebih mudah dan bijak?

Ada 90 mukasurat yang padat dengan info-info real dari seorang “usahawan yang real” yang berniaga sendiri di bazar-bazar ramadhan, karnival serta pesta. Ini bukanlah “ebook teori” atau “ebook resepi oleh chef” yang hanya sekadar pandai memasak tetapi tidak pernah mempunyai pengalaman menjual dimana-mana pasar ramadhan.

Berikut adalah topik yang kami kongsikan dalam buku ini:-

Bab 1 : Cara mohon tapak niaga

Apa sijil yang perlu anda dapatkan sebelum membuat sebarang permohonan dan dimanakah untuk mendapatkannya?
Semuanya saya tunjukkan dalam bab ini!

Bab 2 : Tips memilih lokasi bazar

Ada sesetengah lokasi bazar, diwujudkan oleh pihak penganjur semata-mata untuk mengaut keuntungan dengan menjual tapak kepada peniaga. Jadi, jangan menjadi mangsa! Kenali tapak-tapak yang “hot” yang ramai pengunjung untuk anda berniaga! 

Bab 3 : Peralatan serta kelengkapan

Dalam bab ini saya tunjukkan jenis kanopi serta jenis meja yang anda perlukan. Saya juga turut berikan anda tempat serta alamat kedai untuk anda membeli peralatan ini dengan harga yang lebih murah!

Bab 4 : Persediaan & pengurusan masa berniaga

Ada 5 Tips “REAL” yang saya kongsikan dalam bab ini. Ilmu dalam bab ini, hanya “peniaga sebenar” sahaja yang tahu. Hanya orang-orang yang pernah berniaga di bazar ramadhan sahaja yang tahu situasi dan keadaan sebenar yang perlu dihadapi dan bagaimana cara untuk menanganinya?.

Bab 5 : Resepi 20 jus best seller

Di dalam bab ini saya kongsikan “20 Resepi Jus Yang Paling Laris” di pasar ramadhan. Bukan sahaja sekadar resepi, malah, cara-cara membuatnya secara bergambar juga ada saya tunjukkan.

Bab 6 : Rahsia sulit jus yang laris

Ada 7 tips sulit yang saya kongsikan di dalam bab ini! Saya kongsikan apakah sebab saya meletakkan sesetengah bahan ke dalam resepi yang saya berikan dalam bab 5 sebelum ini.

Bab 7 : Case study – bagaimana saya jana RM7,000 sebulan dengan bisnes air

Di dalam bab ini, saya ceritakan semua strategi serta apa yang saya lakukan sehingga mampu mencapai keuntungan sebanyak RM7,000 dengan hanya berniaga 3 balang air di bazar ramadhan!

Bukan Itu Sahaja!

Untuk pastikan anda dapat terus menjana keuntungan, saya akan berikan bonus ini khas untuk anda.

Sepanjang saya menjalankan bisnes jual air ini, antara air yang mudah sold out adalah air soya, jus durian belanda, coconut shake dan jus kedondong asam boi. Jadi sebagai bonus kepada anda semua, saya akan berikan resepi-resepi ini untuk anda agar anda dapat buat jualan secara segera. Tapi hanya terhad untuk hari ini sahaja!

Bonus! Enam Resepi Terbaik!

Bonus 1: Teh Ais Viral

Sejak kebelakangan ini, anda boleh nampak banyak gerai-gerai kecil yang muncul yang hanya sekadar menjual teh ais sahaja! Ada yang namakan air mereka Teh Ais Peng, Teh Ais Kaw, Teh Ais Cincau, Teh Ais Madu dan macam-macam lagi.

Saya sendiri telah menguji dan membeli lebih dari 10 tempat orang yang menjual teh ais tersebut. Kebanyakkan, rasanya hanya biasa-biasa sahaja… tetapi ada satu tempat yang menjual teh ais yang betul-betul kaw dan padu!

Jadi, saya telah bertanya dan mengorek rahsia beliau! Dan resepi teh ais padu tersebut! Saya sharekan di dalam ebook ini!

Bonus 2: Air Soya

Air soya adalah merupakan antara produk jualan yang mempunyai kadar keuntungan yang sangat tinggi.  Sebagai peniaga air! Anda wajib tahu resepi dan cara membuat air soya!

Di dalam ebook ini, saya bukan sahaja berkongsi resepi air soya yang terbaik, malah saya juga turut berkongsi rahsia-rahsia bagaimana untuk membuat air soya yang terbaik!

  • Kacang soya jenis apa yang terbaik yang perlu digunakan untuk mendapatkan air soya yang sedap?
  • Bagaimana untuk mengelakkan air soya rasa hangit?
  • Bagaimana untuk mengelakkan air soya cepat basi?
  • Bagaimana untuk menjadikan air soya pekat dan tidak cair?

Semuanya saya dedahkan di dalam ebook bonus “Resepi Terbaik Air Soya” ini!

Bonus 3: Jus Durian Belanda

Ini adalah jus yang paling jarang peniaga-peniaga air jual! Tetapi jus buah inilah yang paling ramai dicari orang.

Jus buah ini jarang di jual oleh peniaga adalah kerana kesukaran untuk mendapatkan bekalan buah durian belanda! Tapi…. Anda tidak perlu risau! Saya bukan sahaja memberikan resepi dan langkah-langkah membuat jus durian belanda di dalam ebook ini!

Malah! Saya bocorkan juga kepada anda pembekal-pembekal bagi buah durian belanda ini! Dengan mengetahui sumber pembekal buah ini! Insyallah, anda tidak akan kehabisan stok untuk menjual jus buah ini!

Bonus 4: Coconut Shake

Ini adalah jus yang paling jarang peniaga-peniaga air jual! Tetapi jus buah inilah yang paling ramai dicari orang.

Jus buah ini jarang di jual oleh peniaga adalah kerana kesukaran untuk mendapatkan bekalan buah durian belanda! Tapi…. Anda tidak perlu risau! Saya bukan sahaja memberikan resepi dan langkah-langkah membuat jus durian belanda di dalam ebook ini!

Malah! Saya bocorkan juga kepada anda pembekal-pembekal bagi buah durian belanda ini! Dengan mengetahui sumber pembekal buah ini! Insyallah, anda tidak akan kehabisan stok untuk menjual jus buah ini!

Bonus 5: Air Lemon Soda

Air lemon soda ini juga pernah menjadi viral suatu ketika dulu! Rasanya yang menyegarkan dan dikatakan turut menyihatkan kerana mempunyai ciri-ciri minuman detox, maka, ia mempunyai peminatnya yang tersendiri.

Dan tahukah anda? Untung menjual air soda ini juga agak besar! Dengan hanya menjual 1 tong air lemon soda ini sahaja, anggaran kasar keuntungan yang boleh anda perolehi adalah sekitar RM100 bagi satu balang! Jadi mungkin anda boleh “test” menjual air ini pada bazar ramadhan akan datang!

Bonus 6: Jus Kedondong Asam Boi

Percaya atau tidak! Ini juga adalah salah satu jus buah yang paling laris di jual ketika bulan ramadhan! Resepi yang saya berikan di dalam ebook ini adalah resepi original dari saya sendiri!

Saya telah mula menjual jus kedondong asam boi ini sejak tahun 2012 lagi dan ianya memang laku keras!

Di dalam ebook ini saya tunjukkan sukatan yang tepat untuk membuat jus kedondong! Berapa kilo buah kedondong yang perlu digunakan dan berapa liter air yang perlu digunakan! Ini adalah penting, kerana jika ianya terlebih atau terkurang, jus kedondong anda akan menjadi kelat, bergetah dan tidak sedap!

Tawaran istimewa ini akan tamat dalam masa...

jam
minit
saat

Tapi.. Tunggu dulu!

Bukan sahaja anda akan dapat enam resepi terbaik ini, kami juga akan berikan anda video langkah demi langkah cara sediakan jus. Kami tambahkan lagi panduan video jika anda dapatkan panduan ini sekarang. Video tersebut ialah jus kedondong asam boi, jus mangga, jus nenas madu dan jus tembikai.

Dan lagi..

fb ads mockup

Bonus yang ni special sikit khas daripada saya, iaitu panduan step-by-step promote air balang menggunakan facebook ads.

Kenapa saya cadangkan guna facebook ads? Sebabnya, kaedah ini yang paling pantas untuk memberitahu semua orang di kawasan anda tentang bisnes anda ini. Setiap orang ada facebook bukan? Jadi mudahlah mereka terima berita ini.

Kalau tak guna kaedah ini, memang tak ramai yang akan tahu kewujudan gerai anda. Lainlah anda seorang artis, yang mempunyai ratusan ribu follower di facebook. Itu memang anda tak perlu dah guna kaedah ini.

Boleh klik butang di bawah ini untuk tebus buku ini.

Jaminan Pulangan Wang 100%!

Sekiranya anda dapatkan ebook ini dan mendapati segala isi kandungannya langsung tidak mendatangkan faedah dan manfaat kepada anda. Saya akan pulangkan wang anda sepenuhnya.

Ya, saya akan pulangkan wang anda TANPA BANYAK SOAL!

Jika anda lihat betul-betul tawaran ini, anda memang langsung takkan rugi apa-apa untuk dapatkan ebook ini. Segala risiko pembelian anda, saya sendiri yang akan tanggung.

Kami hanya buka tawaran ini kepada 50 orang terawal sahaja.

Cepat! Hanya tinggal 2 salinan sahaja lagi.
48 orang telah buat pembelian